Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta
Merrell Vapor Glove 6 Women - musta

Merrell Vapor Glove 6 Women - musta

89,00 €
sis. 24 % ALV
Maksimaalista keveyttä ja suorituskykyä minimalistisessa (barefoot) polkujuoksu- ja harjoituskengässä! (kts. tuotekuvaus alla)

(Kokotaulukko liitteissä - huom! Merrelin naisten eurokoot ovat PIENIÄ kts kokotaulukko!)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Hyvin kevyt - Hyvin taipuisa ja ohut pohja - VEGAANI

Merrellin johtajuus barefoot luokassa jatkuu Vapor Glove 6:lla. Nämä ovat Merrellin minimalistisimmat kengät. Niissä on Vibram® EcoStep -ulkopohja, joka kietoutuu jalkateräsi ympärille maksimoimaan otteen ja maakontaktin sekä hengittävä verkkopäällinen, joka pitää jalkasi viileinä. Vapor Glove 6 tarjoaa maksimaalista keveyttä ja suorituskykyä minimalistisessa (barefoot) polkujuoksu- ja harjoituskengässä. Näiden kenkien pohjan kokonaiskorkeus on vain 6 mm - palaa takaisin paljasjalkamaailmaan Vapor Glove 6:lla!


PETRIN TUOTEKUVAUS 

Merrellin Vapor Glove istuu kuin hanska jalassa ei pelkästään nimensä puolesta vaan ihan oikeasti! Tässä ei ole kyse nyt mistään puristuksesta vaan jalkasi luonnollisesta jatkeesta, joilla oleminen ja tekeminen muistuttaa paljain jaloin touhua niin paljon kuin mahdollista.

Vapor Glove 6 on siis aito paljasjalkakenkä kaikilla mittareilla myös pohjan ohuuden ja taipuisuuden ansiosta. Myös pito erinomainen. Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken vaporin heittämällä kategoriaan "puhdas paljasjalkakenkä".

Eihän Vapor niin kaunis kenkä ole kuin vaikka Belenkan Trailwalker (tosin Vaporin Leather versio alkaa olla jo aika siistinnäköinen), mutta se on niin hyvä, että so what - ja myös reilusti halvempi kuin vaikkapa Trailwalker. Täyden kympin kenkä niille, joille Vapor ominaisuuksiensa puolesta sopii! 

Sopivuus barefoot-aloittelijoille:

En suosittele Vapor Glove 6 LTR:a ensimmäisiksi ainoiksi paljasjalkakengiksi jos haluat kävellä heti enemmän ja yhtään vauhdikkaammin jo ekoilla paljasjalkakengilläsi. Hyvin rauhalliseen kävelyyn voit käyttää kenkiä tai vaikka salilla, mutta ei kovaa kantaiskua, ei kiireellä ja asfaltilla! Kovempaa kävely/juoksu ohuilla paljasjalkakengillä vaatii erilaista tekniikkaa ja voimaa sekä kestävyyttä asfaltilla ja ne tulevat vain ajan kanssa. Myös jos hommaat paksupohjaiset paljasjalkakengät (minimalistiset kengät) oheen niin sitten maistiaisia välillä Vaporeilla ottamaan. Testaa eri malleja alussa ja juttele barefoot-asiantuntijoiden kanssa!

Sopivuus kokeneille barefootisteille: 

Siitä vaan onhan tämä kenkä varmasti jo tuttu sinulle vaikka sitä ei vielä sinulla olisikaan? Vaporeissa on aito paljasjalkakenkätuntuma! Toimii kuin ajatus sekä poluilla että osaavan jaloissa myös kaupungin kaduilla - kunhan ei vedä ylipitkää lenkkiä kovalla alustalla näillä!


VALMISTAJAN TUOTEKUVAUS

 • Päällinen 100 % kierrätettyä hengittävää verkkomateriaalia
 • 100 % kierrätetyt nauhat
 • Palkeen kieli pitää poissa roskat
 • Ulkoiset takahihnat lukitsevat kantapään
 • 100% kierrätetty hengittävä verkkovuori
 • 100% kierrätetty sisäpohja
 • Cleansport NXT™ käsitelty luonnollista hajunhallintaa varten
 • 30 % kierrätetty integroitu EVA-vaahtopohja
 • Merrell Barefoot 2 -rakenne on suunniteltu pitämään jalka luonnollisessa asennossa
 • Vibram® Ecostep Recycle -ulkopohja, joka on suunniteltu 30 % kierrätetystä kumista, joka lisää kestävyyttä ja parantaa pitoa märillä ja kuivilla pinnoilla
 • Pohjan kokonaiskorkeus 6 mm
 • kuvio 2,5 mm
 • Vegaani
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.