Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta
Lems Primal 2 - musta

Lems Primal 2 - musta

129,00 €
sis. 24 % ALV
Primal 2 on täydellinen minimalismin ystäville. Leveimmän istuvuuden ja vegaani-materiaalien ansiosta jalkasi ovat terveet ja onnelliset! (katso kuvaus alla)

(Kokotaulukko kts. liitteet)

Zero drop - Todella leveä varvastila - Kevyt - Joustava ja keskipaksu pohja - VEGAN

Emme aina käytä kenkiä, mutta kun käytämme, valitsemme Lems-sarjan OG:n, Primal 2:n – ultraminimalistisen arjen kengän, jonka avulla saat kaiken irti jokaisesta päivästä. Sen leveä kärkilaatikko, luonnollinen muoto ja inspiroitu minimalistinen juoksukenkien muotoilu sopivat ihanteellisesti kaikkiin päivittäisiin toimiin, joita kalenterisi vaatii. 

Mainitsimmeko, että zero-drop-ulkopohja tekee sinusta enemmän maadoitetun kuin kevätkana, jolla on lentotoiveita? Tai kevyt runko, joka antaa sinulle vaikutelman, että jalkasi ovat pilvessä? Voi, ja entä superpehmeät, vegaaniystävälliset materiaalit, jotka antavat jalan taipua yin-joogan mestarin tavoin? Nämä ominaisuudet muodostavat yhdessä Primal 2:n. Kaikki tämä samalla edistää jalkojen tervettä kehitystä ja auttaa lievittämään tiettyjä jalkasairauksia. 

Seisotpa sitten töissä, ulkoiluttamassa koiraa tai ajamassa jokapäiväisiä asioita, Primal 2 on varmasti oikea valinta sinulle. Mitä odotat? Carpe diem ja nappaa itsellesi pari mielettömän mukavaa Primal 2:ta.


PETRIN TUOTEKUVAUS

Tuota ylläolevaa amerikkalaisen Lems Shoesin omaa tuotekuvausta lukiessa tuntuu jo hieman hämärtyvän mikä olikaan kyseessä - yhtäkaikki Lemssin Primal 2 on mukavan leveä ja kevyt kenkä askeltaa. Pohjan pyöreä kantapää voi alussa vähän oudoksuttaa, mutta jos niin käy niin kävelyssä vain enemmän päkiää lattiaan askelluksen ensivaiheessa vs kanta-askellus niin silloin kantapäätä ei niin edes huomaa. En ole niin paljon Lemsiä testannut, että osaisin sanoa mikä vaikutelma on pidemmän ajan kuluttua, mutta vanhalla mantereella joku muukin asiasta kommenteissa huomautti, mutta tykätty kenkä kaikkinensa.  

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Primal 2 kategoriaan hybridimalli jopa paksupohjainen paljasjalkakenkä. (HUOM! Lems ilmoittaa pohjan korkeuden hassusti - mittaus on kengän keskeltä joka ohuin kohta kengässä johtuen sen rakenteesta. Oma mittaus kertoo että paksuus on 15 mm.)

Sopivuus barefoot-aloittelijoille

Toisin kuin valmistaja Lems sanoo, ei Primal 2 mikään ultraminimalistinen suinkaan ole. Kenkä sopii myös barefoot-totutteluun kun ei kilometrejä anehdi alussa. Jatkossa voi sitten hommata ohutpohjaiset paljasjalkakengät tai olla hommaamatta omien mieltymysten mukaan.

Sopivuus kokeneille barefootisteille

Kenkä voi tuntua jopa liian haasteettomalta paljon/koko ajan barefootteja käyttävälle? Toisaalta pitkät kauppareissut kivan huolettomia kun on hieman enemmän kumia alla. Huomaa, että kenkä on myös kohtuu casual ulkonäöltään, eli jos haluaa pitää joitain muita kuin fivefingersejä farkkujen kanssa niin tässä olisi Primal 2.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.