Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi!
Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen
Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen
Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen
Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen
Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen
Uutuus

Altra Outroad 2 Woman - valkoinen/vaaleansininen

129,00 €
sis. 24 % ALV
Outroad 2 on kehitetty sekä maantiejuoksuun että poluille - todella toimiva hybridijuoksukenkä! (katso tuotekuvaus alla)

(kokotaulukko liitteissä)

Nolladroppi - Leveähkö varvastila - Kohtuullisen kevyt - Kohtuullisen jäykkä ja paksu pohja - VEGAANI

Outroad 2 on kehitetty sekä maantiejuoksuun että poluille! Siinä on uusi päällismateriaali ja aiempaa kestävämpi rakenne. Voit luottaa pitävään MaxTrac™-ulkopohjaan ja Altra EGO™ -välipohjavaahtoon seuraavalla polkuseikkailullasi. Outroad 2 on Slim FootShape™ ("slim, standard, wide" -asteikolla), joka tarjoaa hieman tiukemman istuvuuden, mutta antaa samalla varpaillesi niiden tarvitseman tilan. 

(Petrin huomio - Outroad ei ole mielestäni niin "slim" kuin Altra väittää. Kenkä toimii lestinsä leveyden suhteen oikein hyvin omassa leveähkössä jalassani silloin kun sporttaan. Toisaalta ihan olokenkänä esim. Escalante leveämpänä huomaamattomampi)

  • Välipohja: Altra EGO™
  • Ulkopohja: MaxTrac™
  • Pohjan kokonaiskorkeus: 27 mm
  • Päällinen: tekninen verkko
  • Jalan muoto: Slim
  • Vaimennus: kohtalainen
  • Tyyppi: maasto- ja maantiejuoksu
  • Paino: 303 g


PETRIN TUOTEKUVAUS

Outroad 2 on mahtava hybridijuoksukenkä, joka toimii sekä maastossa, että rullaa asfaltilla. Hieman kapeampi verrattuna Altran leveimpiin malleihin, mutta toisaalta kengän etuosan pohjan leveys vakauttaa kengän myös maastossa. Kuvio pitää maastossa, mutta ei häiritse asfaltillakaan. Pikku lätäköt eivät tämän kengän menoa haittaa – toisaalta kenkä ei ole helteellä se kaikkein viilein? Melkoisen jäykkä rakenne ja paksuhko pohja, joten et saa tästä kengästä mitään isompaa paljasjalkakenkätuntumaa vaikka ottaisit pohjallisen pois.

Hyvin monipuolinen juoksukenkä kenelle tahansa, joka haluaa vaimennetummat kengät juoksemiseen ja/tai yleiskengäksi vapaa-ajalle. Leveä pohja antaa turvallisuutta myös kuntopiiriin ja pihapeleihin. Menee sporttisena lookina myös farkkujen kanssa.

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Outroadin kategoriaan "paksupohjainen paljasjalkakenkä".

Sopivuus barefoot-aloittelijoille 

Näillä kengillä pääset turvallisesti tutustumaan miten luonnollinen nolladroppi kengässä vaikuttaa liikkumiseesi ja toisaalta miten leveä varvastila vapauttaa varpaasi! Omien tuntemustesi mukaan voit halutessasi hommata varsinaiset paljasjalkakengät oheen muutaman kuukauden/puolen vuoden kuluttua kun olet käyttänyt Altroja ja mielellään vahvistanut jalkateriesi lihaksia, jänteitä ja faskioita sopivalla jalkatreenillä.

Sopivuus kokeneille barefootisteille 

Tästä loistokenkä oheen alle jos isommat juoksukilometrit maastossa tai/ja asfalttiviidakossa houkuttaa ja/tai pitkille kävelyreissuille tai pihapeleihin asfaltilla! Säästävät jalkojasi kovalla alustalla (vrt. esi-isämme metsässä), mutta antavat silti samoja tärkeitä juttuja kuin aidot paljasjalkakenkät nolladropin ja hyvän varvastilan muodossa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.