Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi!
Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta
Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta
Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta
Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta
Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta

Altra Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 Man - musta

179,00 €
sis. 24 % ALV
Vaelluskengän tuki maastojuoksukengän mukavuudella selviytyäksesi missä tahansa maastossa, missä tahansa kelissä! (kts. tuotekuvaus alla)

(kokotaulukko liitteissä)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Kohtuullisen kevyt - Kohtuullisen jäykkä ja paksu pohja - VEGAANI - VESITIIVIS

Raskaiden vaelluskenkien ei pitäisi väsyttää sinua… seikkailun pitäisi! Lone Peak ALL-WTHR Mid 2 -mallissa on yhdistetty maastojuoksukengän mukavuus ja vaelluskengän tuki ja siitä on vähennetty kaikki ylimääräinen. Hemmottele jalkojasi tilavalla Original FootShape™ Fitillä ja responsiivisella mutta pehmeällä Altra EGO™ -välipohjalla. Pitävällä DuraTread™-ulkopohjalla olet valmis vaellukselle ja mille tahansa kurakelille luottavaisin mielin.

OMINAISUUDET

  • Välipohja: Altra EGO™
  • Ulkopohja: MaxTrac™
  • Pohjan korkeus: 25 mm
  • Päällinen: Vettä hylkivä tossurakenne
  • Jalan muoto: original footshape
  • vaimennus: kohtalainen
  • Käyttö: vaellus (maastojuoksu)

  • Paino: 428 g


PETRIN TUOTEKUVAUS

Lone Peak 8 mallin vedenpitävä ja korotettu malli, jolla pärjää kurakelit ja talven lumisateet heittämällä! Kengällä voi myös juosta ihan kohtuudella kunhan ei laita nauhoja yläosastaan liian tiukalle - ei malli suinkaan niin jäykkä ole, kuin tuosta esittelysloganista voi kuvitella.

Alla on perusmallin tuotekuvaus ja sovella siitä muistaen, että ALL WHTR MID malli ei ole niin ketterä kuin perusversio, mutta toisaalta sillä pärjää kaikki kelit missä ihminen liikkuu kunhan muu vaatetus sukkia myöten on kunnossa. 

Lone Peak 8 on kova sana ekaksi (paksupohjaiseksi) barefoot-kengäksi tai oheen ohuitten paljasjalkakenkien kaveriksi. Juoksukenkänä se soveltuu luonnollisesti loistavasti juoksuun, etenkin poluille ja maastoon. Lone Peak rullaa kohtuudella myös asfaltilla vaikka ei se varsinainen maantiekenkä ole - jos etsit enemmän niitä tsekkaa Escalante ja Outroad.

Lone Peak ei ole huono kävellä kaupungilla tai kaupan kovilla lattioillakaan (kuvio ei tunnu pohjan läpi) ja saat niistä hyvin pitävän kengän myös pikkupakkasille talveen. Myöskään pienellä vesisateella kenkä ei ime lätäköistä vettä ihan helpolla. Leveä lesti antaa turvaa maastossa ja pihapeleissä. Uusi värimaailma on aiempaa huomattavasti casualimpi, joten farkkujenkin kanssa menee ok.

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Lone Peakin kategoriaan "paksupohjainen paljasjalkakenkä".

Sopivuus barefoot-aloittelijoille 

Näillä kengillä pääset turvallisesti tutustumaan miten luonnollinen nolladroppi kengässä vaikuttaa liikkumiseesi ja toisaalta miten leveä varvastila vapauttaa varpaasi! Omien tuntemustesi mukaan voit halutessasi hommata varsinaiset paljasjalkakengät oheen muutaman kuukauden/puolen vuoden kuluttua kun olet käyttänyt Altroja ja mielellään vahvistanut jalkateriesi lihaksia, jänteitä ja faskioita sopivalla jalkatreenillä.

Sopivuus kokeneille barefootisteille 

Tästä loistokenkä oheen alle jos juoksu maastossa houkuttaa ja/tai pitkille kävelyreissuille tai pihapeleihin asfaltilla! Säästävät jalkojasi kovalla alustalla (vrt. esi-isämme metsässä), mutta antavat silti samoja tärkeitä juttuja kuin aidot paljasjalkakenkät nolladropin ja hyvän varvastilan muodossa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.