Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä
Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä

Altra Lone Peak 8 Woman - siniharmaa/vihreä

149,00 €
sis. 24 % ALV
Altran legendaarinen polkujuoksukenkä Lone Peak 8 on valmis elämää suurempiin seikkailuihin! (kts. tuotekuvaus alla)

(kokotaulukko liitteissä)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Kohtuullisen kevyt - Kohtuullisen jäykkä ja paksu pohja - VEGAANI

(Huom! Tämän kengän väri on Altralla musta/harmaa (Black/Grey), mutta enemminkin se on siniharmaa/vihreä kuten kuvasta näkyy ja näin malli myös nimetty meillä suomeksi.)

Altran legendaarinen polkujuoksukenkä on parempi kuin koskaan! Lone Peak 8 on valmis elämää suurempiin seikkailuihin, joten nappaa reppusi ja lähde mukaan. Se on rakennettu kestämään. Lisää kilometrejä ja polkuja ripstop-verkkopäällyksellä kestävyyden takaamiseksi. MaxTrac™-ulkopohja antaa sinulle hyvän pidon jalan alla, jota tarvitset liukkailla polulla ollaksesi luottavaisin mielin. Lone Peak 8 tarjoaa sinulle tilavan varvasboksin ja nolladropin kantapään ja päkiän välillä, jotta voisit liikkua luonnollisella tavalla. Ripaus Altra EGO™ -välipohjavaahtoa viimeistelee kattauksen - ylös, ulos ja lenkille!

OMINAISUUDET

  • Välipohja: Altra EGO™
  • Ulkopohja: MaxTrac™
  • Pohjan kokonaiskorkeus: 25 mm
  • Drop 0 mm
  • Päällinen: Ripstop verkko
  • Jalan muoto: standard
  • Vaimennus: kohtalainen
  • Tyyppi: maastojuoksu
  • Paino: 303 g


PETRIN TUOTEKUVAUS

Lone Peak 8 on kova sana ekaksi (paksupohjaiseksi) barefoot-kengäksi tai oheen ohuitten paljasjalkakenkien kaveriksi. Juoksukenkänä se soveltuu luonnollisesti loistavasti juoksuun, etenkin poluille ja maastoon. Lone Peak rullaa kohtuudella myös asfaltilla vaikka ei se varsinainen maantiekenkä ole - jos etsit enemmän niitä tsekkaa Escalante ja Outroad.

Lone Peak ei ole huono kävellä kaupungilla tai kaupan kovilla lattioillakaan (kuvio ei tunnu pohjan läpi) ja saat niistä hyvin pitävän kengän myös pikkupakkasille talveen. Myöskään pienellä vesisateella kenkä ei ime lätäköistä vettä ihan helpolla. Leveä lesti antaa turvaa maastossa ja pihapeleissä. Uusi värimaailma on aiempaa huomattavasti casualimpi, joten farkkujenkin kanssa menee ok.

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Lone Peakin kategoriaan "paksupohjainen paljasjalkakenkä".

Sopivuus barefoot-aloittelijoille 

Näillä kengillä pääset turvallisesti tutustumaan miten luonnollinen nolladroppi kengässä vaikuttaa liikkumiseesi ja toisaalta miten leveä varvastila vapauttaa varpaasi! Omien tuntemustesi mukaan voit halutessasi hommata varsinaiset paljasjalkakengät oheen muutaman kuukauden/puolen vuoden kuluttua kun olet käyttänyt Altroja ja mielellään vahvistanut jalkateriesi lihaksia, jänteitä ja faskioita sopivalla jalkatreenillä.

Sopivuus kokeneille barefootisteille 

Tästä loistokenkä oheen alle jos juoksu maastossa houkuttaa ja/tai pitkille kävelyreissuille tai pihapeleihin asfaltilla! Säästävät jalkojasi kovalla alustalla (vrt. esi-isämme metsässä), mutta antavat silti samoja tärkeitä juttuja kuin aidot paljasjalkakenkät nolladropin ja hyvän varvastilan muodossa.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.