Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Altra ESCALANTE 4 Woman - musta
Uutuus

Altra ESCALANTE 4 Woman - musta

145,00 €
sis. 24 % ALV
Escalante 4:lla juokset lentävällä suorituskyvyllä ja keveydellä sekä vietät päiväsi mukavan kasuaalisti! (kts tuotekuvaus alla)

(kokotaulukko liitteissä)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Kevyt - Kohtuullisen taipuisa ja hieman paksumpi pohja - VEGAANI

Yksinkertaistettu ja raikastettu. Altra rakensi Escalante 4:n ikonisen Escalante 1.5:lle pohjalta. Suoriudut vaivattomasti juoksuharjoituksistasi, päivittäisistä kävelylenkeistäsi ja arjen askareistasi tällä virtaviivaisella ja monipuolisella maantiekilometrien tuhoajalla. Kengässä on neulottu päällinen, joka antaa sukkamaisen ja anteeksiantavamman istuvuuden aivan kuten alkuperäisessä Escalantessa. Altra kehitti kumisen välipohjan kevyemmäksi ja joustavammaksi, jotta voit tuntea olevasi yhteydessä maantiehen. Altra EGO™ -välipohjan vaahtomuovi lisää reagointikykyä ja mukavuutta. Tilava varvastila, joka auttaa varpaitasi liikkumaan vapaasti. Kuinka paljon mukavuutta ja tyyliä voikaan olla näin yksinkertaisessa kengässä? Laita kengät jalkaan se, lähde lenkille ja totea itse!

OMINAISUUDET

  • Välipohja: Altra EGO™
  • Ulkopohja: kumi
  • Pohjan kokonaiskorkeus: 24 mm
  • Droppi: 0 mm
  • Päällinen: Sukkamainen tekninen neule
  • Jalkamuoto: original
  • Vaimennus: kohtalainen
  • Malli: maantiejuoksu (casual)
  • Paino: 212 g


PETRIN TUOTEKUVAUS: 

(HUOM! Tällä hetkellä (9.7.2024) emme ole vielä saaneet miesten Altra Escalante 4:sta testiin/myyntiin, joten oma kuvaukseni on siinä mielessä hieman rajallinen tästä mallista.) 

Escalanten päivitys 3:sta 4:seen on ollut paluuta vanhaan hyvässä mielessä. Escalanten uudessa mallissa kengästä on riisuttu "turhaa" rakennetta peräti 50 gramman verran. Se on siis aikaisempaa melkoisesti vielä kevyempi. Kengän pohja on joustavampi kuin 3:ssa ja kantapäästä selvästi kapeampi. Mitoituksessa 4 on puolisen numeroa suurempi kuin edeltäjänsä. Naisväki on kehunut nelosen rullaavuutta ja hyvä niin.

Tämän upean ja tosi coolin näköisen maantiejuoksukengän voi pukea hienosti myös farkkujen kanssa. Pohjan kokonaiskorkeus on Altran kengistä alle keskiarvon, mutta toki Escalante on paksupohjainen kenkä, jos asiaa lähestytään barefoot-maailmasta käsin. Kengässä on hyvin tilaa varpaissa ja nilkka ei pääse helpolla nyrjähtämään eli käy myös pieniin pihapeleihin. Todella monipuolinen kenkä!  

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Escalanten kategoriaan "paksupohjainen paljasjalkakenkä".

Sopivuus barefoot-aloittelijoille

Voin suositella Escalantea ensimmäisiksi (paksupohjaisiksi) paljasjalkakengiksi, koska niillä on turvallista kävellä ja juosta jo heti alussa pidempiäkin matkoja. Toki nolladroppi voi vaatia alussa hieman totuttelua, joten kuullostele itseäsi ennen kuin ryntäät puolimaratonille uusilla kengilläsi.

Otapa pohjallinen välillä pois ja huomaa miten maatuntuma ja kenkä muuttuu! Muista myös jalkatreeni ohessa (jalkaterät etenkin) ja muutaman kuukauden päästä voit halutessasi hommata myös ohuemmat paljasjalkakengät itsellesi omien mieltymystesi mukaan. Pyri pois raskaasta kanta-askelluksesta ennen kuin hommaat ohuempipohjaiset paljasjalkakengät - sitäkin voi harjoitella Escalantella.

Sopivuus kokeneille barefootisteille 

Escalante on stressitön ja myös casualina hyvännäköinen kenkä myös kokeneelle paljasjalakakenkäilijälle. Sellaisen tarvitsee (lähes) jokainen, joka tekee pidempää lenkkiä tai jolla jalat on syystä tai toisesta ylirasittuneet välillä. Pohjalliset pois ja maatuntuma alkaa jo muistuttamaan enemmän paljasjalkakenkää - eivät Escalantet muutenkaan mitkään kaikkein vaimennetuimmat maantiemörssärit ole. Kaikki muut hyvän paljasjalkakengän ominaisuudet kengästä löytyvätkin pohjan paksuutta lukuunottamatta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.