Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä
Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä
Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä
Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä
Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä
Uutuus

Altra ESCALANTE 3 Woman - sinivihreä

139,00 €
sis. 24 % ALV
Kevyt, monipuolinen ja rento maantiekenkä raikkaalla muotoilulla - Escalante vie sinut aamulenkistä aamukokoukseen! (kts tuotekuvaus alla)

(kokotaulukko liitteissä)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Kohtuullisen kevyt - Kohtuullisen taipuisa ja paksumpi pohja - VEGAANI

Esittelyssä uusi Escalante 3. Tämä Altran klassikko on saanut uuden modernin ilmeen. Parempi istuvuus päivitetyn, sukkamaisen päällysmateriaalin ja lisätyn jouston ansiosta. Monipuolisuus kohtaa mukavuuden tässä maantiekenkäsuosikissa, jossa on Altra EGO™ -vaahtovälipohja ja Standard FootShape™ istuvuus ("slim, standard, wide" -asteikolla). Escalante on suunniteltu viemään sinut aamulenkistä aamukokoukseen!

OMINAISUUDET

  • Välipohja: Altra EGO™
  • Ulkopohja: FootPod™
  • Pohjan kokonaiskorkeus: 24 mm
  • Päällinen: Sukkamainen tekninen neule
  • Jalkamuoto: Vakio
  • Vaimennus: kohtalainen
  • Malli: maantiejuoksu (casual)
  • Paino: 263 g


PETRIN TUOTEKUVAUS: 

Tämän upean ja tosi coolin näköisen maantiejuoksukengän voi pukea hienosti myös farkkujen kanssa. Pohjan kokonaiskorkeus on Altran kengistä alle keskiarvon, mutta toki Escalante on paksupohjainen kenkä, jos asiaa lähestytään barefoot-maailmasta käsin. Kengässä on hyvin tilaa varpaissa ja nilkka ei pääse helpolla nyrjähtämään eli käy myös pieniin pihapeleihin. Todella monipuolinen kenkä!  

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Escalanten kategoriaan "paksupohjainen paljasjalkakenkä".

Sopivuus barefoot-aloittelijoille

Voin suositella Escalantea ensimmäisiksi (paksupohjaisiksi) paljasjalkakengiksi, koska niillä on turvallista kävellä ja juosta jo heti alussa pidempiäkin matkoja. Toki nolladroppi voi vaatia alussa hieman totuttelua, joten kuullostele itseäsi ennen kuin ryntäät puolimaratonille uusilla kengilläsi.

Otapa pohjallinen välillä pois ja huomaa miten maatuntuma ja kenkä muuttuu! Muista myös jalkatreeni ohessa (jalkaterät etenkin) ja muutaman kuukauden päästä voit halutessasi hommata myös ohuemmat paljasjalkakengät itsellesi omien mieltymystesi mukaan. Pyri pois raskaasta kanta-askelluksesta ennen kuin hommaat ohuempipohjaiset paljasjalkakengät - sitäkin voi harjoitella Escalantella.

Sopivuus kokeneille barefootisteille 

Escalante on stressitön ja myös casualina hyvännäköinen kenkä myös kokeneelle paljasjalakakenkäilijälle. Sellaisen tarvitsee (lähes) jokainen, joka tekee pidempää lenkkiä tai jolla jalat on syystä tai toisesta ylirasittuneet välillä. Pohjalliset pois ja maatuntuma alkaa jo muistuttamaan enemmän paljasjalkakenkää - eivät Escalantet muutenkaan mitkään kaikkein vaimennetuimmat maantiemörssärit ole. Kaikki muut hyvän paljasjalkakengän ominaisuudet kengästä löytyvätkin pohjan paksuutta lukuunottamatta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.