Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi! (kts. alla)
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki
 Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki

Saguaro Vitality III paljasjalkakengät - khaki

49,00 €
sis. 24 % ALV
Koe paljasjalkakenkien vapaus VITALITY III:lla! Siinä yhdistyvät erinomainen pito ja mukavuus! (katso kuvaus alla)

(Kokotaulukko kts. liitteet)

Nolladroppi - Leveä varvastila - Kevyt - joustava ja melko ohut pohja - VEGAANI

  • Koe erinomainen maatuntuma ainutlaatuisella 5 mm:n paksuisella kumipohjalla, joka edistää jalan luonnollista liikettä ja vakautta nolla-drop-mallissa.
  • Valmistettu kestävästä ja hengittävästä verkkomateriaalista, mikä vähentää ympäristöjalanjälkeä.
  • Toisin kuin perinteiset jalkineet, leveä varvastila varmistaa, että varpaillasi on riittävästi tilaa liikkua vapaasti, mikä takaa täydellisen mukavuuden.
  • Soveltuvat erilaisiin aktiviteetteihin, kuten juoksuun, vaellukseen, kuntoiluun, työhön, kiipeilyyn jne.
  • Päällinen: tekstiili
  • Vuori: tekstiili
  • Pohja: kumia
  • Pohjan paksuus: 5 mm
  • Vedenpitävä: Ei vedenpitävä, mutta nopeasti kuivuva
  • Sulkeminen: Pikalukitus


PETRIN TUOTEKUVAUS

Saguaron Vitality III istuu hyvin jalkaan ja tuntuu ihan oikealta paljasjalkakengältä! Kengän omistajaksi pääsee jo 49 euron buljetilla - paljasjalkakenkäilyn aloittava haluaa usein vaihtaa kaikki käyttämänsä kengät paljasjalkakenkiin ja ei todellakaan haittaa jos joukossa hieman edullisempiakin kenkiä. 

Valmistaja ilmoittaa pohjan paksuudeksi 5 mm, mutta pohjallisen kanssa se on oikeasti 10 mm. Myöskin pohja on paitsi pitävä myös erittäin kimmoisa eli kävely, juoksu ja treeni ovat tuntumaltaan kengällä huomattavasti pehmeämpiä kuin vaikkapa Merrelin Vapor Glovella. Toisaalta jos pohjallisen ottaa pois on maatuntuma huomattavasti parempi. Helppo siis tuunata kenkää tilanteen mukaan. 

Asteikolla puhdas paljasjalkakenkä - hybridimalli - minimalistinen kenkä (l. paksupohjainen paljasjalkakenkä) lasken Vitality III pohjallisen kanssa (myös pohjan kumin kimmoisuus huomioiden) hybridikengäksi ja ilman pohjallista kategoriaan "puhdas paljasjalkakenkä".

Hinta laatusuhteeltaan erinomainen paljasjalkakenkä! 

Sopivuus barefoot-aloittelijoille:

Vitality III menee kyllä aloitelijallekin, koska sen vaimennus on pohjallisen kanssa ihan kohtuullinen. Toisaalta ei kantaiskua kuitenkaan kannata niin viljellä vaan pyrkiä kävelemään rauhallisemmin ja askeltaa enemmän koko jalalla - kengällä on hyvä harjoitella barefoot (nopean kävelyn) kävelytekniikkaa. Jos olet pehmeämmässä maastossa pohjallisen poisottamalla saat lisää maatuntumaa.

Sopivuus kokeneille barefootisteille: 

Rento ja vaimentava paljasjalkakenkä pohjallisen kanssa. Pohjallinen pois ja maatuntuma paranee ja mennään reilusti puhtaaseen paljasjalkakenkäluokkaan. Koska hintakaan ei päätä huimaa, ei tarvitse kävellä pohjaa puhki asti ennen kuin hommaa uudet.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.