Tilaa uutiskirjeemme, saat -5% ensiostoksestasi!

Peruutusehdot

14 vrk palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus siitä kun olet saanut ilmoituksen, että pakettisi on noudettavissa, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.


Ilmoita meille palautuksesta

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee mielellään olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@petrisbarefoot.com ja ilmoittaa tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Erittele mitä palautat ja jos haluat voit kertoa myös syyn tuotepalautukseen (ei pakollista). Huomaa, että jotkut tuotteet eivät ole palautettavissa. Vastaamme sinulle ja saat tarkemmat ohjeet palautusta varten. (Katso myös alla)


Ohjeet tuotepalautukseen

Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. (Huomioi tuotteet, joita ei voi palauttaa)

Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Käytä tuotteen mukana tulevaa PALAUTUSRAHTIKIRJAA ja lähetä tuote/tuotteet takaisin POSTIN KAUTTA SUOMESSA. 

Tarjoamme ilmaisen palautuksen (VAIN SUOMESSA) Postin kautta. Voit vaikkapa tilata useita kokoja ja palauttaa ne, jotka eivät sovi. Tarjoamme yhden ilmaisen palautuksen per tilaus, eli jos haluat lähettää useita tuotteita takaisin, laita ne samaan pakettiin ja liitä palautusrahtikirja pakettiin. Huomaa, että alkuperäisiä toimituskuluja emme hyvitä - tarjoamme ilmaisen palautuksen SUOMESSA Postin kautta, ei ilmaista toimitusta.

HUOM! Muualta Euroopasta kuin Suomesta tulevista tuotepalautusten rahtimaksuista vastaa ostaja - ole tarkemmin yhteydessä asiakaspalveluumme info@petrisbarefoot.com 


Palautusosoite

PETRI'S BAREFOOT Oy Ltd 

Kalervonkatu 7 A 9

40100 Jyväskylä

FINLAND


Maksupalautus

Tuotteen hinta hyvitetään käyttämäsi maksupalvelun kautta (Klarna).